Merkez Bankası Ziyareti

Bayburt Vakfı Başkanımız Sayın Av. İsrafil Kahraman, Bayburt Vakfı’mızın uzun yıllar başkanlığını yapmış ve bugün de T.C. Merkez Bankası Başkanlığı görevini yerine getiren Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu beyefendiyi makamında ziyaret etti.

Başkanımız ziyaret ile ilgili; “Bayburt Vakfı’mızın uzun yıllar Başkanlığını yapmış, T.C.  Merkez Bankası Başkanımız Sayın Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Hayırlı hizmetleri için her zaman yanında olduğumuzu, başarıları için duacı olduğumuzu ifade ettik. Vakfımızın çalışmaları hakkında kendisine bilgi verip istişarelerde bulunduk. Kendisine sıcak, samimi karşılama ve ilgi ve destekleri için teşekkür ediyor tekrar saygılarımızı sunuyorum. Rabbim Yar ve Yardımcısı Olsun.” ifadelerine yer verdi.

Bayburt Vakfı olarak görevini hakkıyla yerine getirdikten sonra T.C. Merkez Bankası Başkanlığına getirilen vakfımızın eski başkanı sayın Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu’na misafirperverliği için teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.