Levent AYAZ

Genel Sekreter

1980 İstanbul doğumlu aslen Bayburtlu olup Tuzlada ikamet etmektedir. İlk, orta ve yükseköğrenimlerini Tuzla’da tamamlamıştır ve Okan Üniversitesi Yerel Yönetimler Mezunudur.

İş insanı olarak hayatını sürdürmekte olan levent AYAZ, aile şirketleri olan Emir Kitap Kırtasiye ve Emiroğlu İç ve Dış Ticaret firmalarının kurucu ve yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Birçok sivil toplum kuruluşunda da kurucu ve halen faal olarak görev almıştır. Bunlar; MÜSAİD Genel Merkez Üyeliği,  USMED Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan yardımcılığı,  Tuzla Sanayici İş Adamları Derneği Kurucu Başkan Yardımcılığı, Tuzla Yeşilay Kurucu Başkan Yardımcılığı, Tuzla Spor Başkan Yardımcılığı (2011-2016), Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Kurucu Başkanı (2016-2019),  Bayburt Dağçatı Köyü Dernek Başkanlığıdır (2011-2015).

Halen Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı’mızın da genel sekreterliğini yürütmektedir. Evli Üç çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı