Bayburt Vakfı Makale Yarışması Üçüncüsü

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında evinde kalan hemşehrilerimizin, moral ve motivasyonlarını üst seviyelere çıkarmak, kaygı ve endişe düzeylerini azaltmak, hemşehrilerimiz arasındaki dayanışmayı diri tutmak, salgınla mücadelede toplumsal duyarlılığın artmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen; “Kur’an ve Sünnet Işığında Salgın Hastalıklar ve Dünyanın Geleceği”, “Büyük Salgınlar Öncesi ve Sonrası Dünyada Meydana Gelen Değişiklikler”, “Türkiye Yarınlara Nereden, Nasıl Bakmalı?” konulu yarışmamız sonuçlanmıştır.

Kazananlar arasında üçüncü olarak 4000,00 TL ödüle layık görülen isim “Türkiye Yarınlara Nereden, Nasıl Bakmalı?” isimli makalesi ile Yunus Emre HAŞLAK olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.