Bizden Haberler

Vakıfta Bayburt Tadında Buluşma Yapıldı

Bayburtlu vatandaşlar arasında dayanışma ve kaynaşmayı güçlendirmek için Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından başlatılan “Vakıfta yemekli sohbet günlerinin ilki 16 Ekim Cumartesi günü İstanbul Fındıkzade’de bulunan vakıf genel merkezinde yapıldı. Bayburt Vakfının tüm hemşerilerimize açık olan davetine katılım yoğundu. Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, araştırmacı yazar Naci Memiş, Bayburt Vakfı Onursal Başkanı Kurban Yazoğlu, iş adamı Kazım Erdem vakfı yemeğine katılanlar arasındaydı. “Bayburt Tava günleri” adı altında yapılan yemekli sohbet toplantısına Bayburt Vakfı Üyelerinin yanı sıra İstanbul’da faaliyet gösteren Bayburt derneklerinin başkanları ve çok sayıda hemşehriler de katıldı. Bayburtlu aşçıların özenle pişirdikleri yemeklerin lezzeti ile tatlanan sohbetlerde yeni dostluklar kuran hemşeriler vakıf çatısında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kaynak:http://www.bayburtgundem.com/dernekler/vakifta-bayburt-tadinda-bulusma-yapildi-h64.html