Karadeniz’de Bulunan Doğalgaz Rezervinin Ülkemize Hayırlı Olmasını Diliyoruz

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Cuma Müjdesi olarak duyurduğu; Fatih Sondaj Gemimizce Karadeniz’de tespit edilen 320 milyon metreküp doğalgaz, ülkemizin doğalgaz ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacaktır. Yerli ve milli sermaye ürünü olan sondaj gemilerimizin bu başarısı, ülkemizi yönetenlerin millileşme politikalarından ne denli haklı olduklarını bize göstermiştir.

Bu adımlar daha başlangıçtır. Kararların üstünde bir karar vardı ya tam da işte böyle, çalıştığınızda, ürettiğinizde ve en önemlisi istikametinizi sıratı müstakimden saptırmadığınızda Rabbiniz size yerden gökten denizden ve bilmediğiniz yerlerden anında gönderiverir.

Keşfedilen bu doğalgaz rezervi, enerjide dışa bağlı ve ithalatçı bir ülke olma konumunda olan ülkemizi artık kendi enerjisini üreten belki de ihracatçı bir ülke olma konumuna getirecektir.

Biz Bayburtlular olarak hep doğru yerde yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Ülkemize bu sevinci yaşatan Sayın Bakanımız Fatih DÖNMEZ’e ve Fatih gemisinin tüm ekibine, Bu hamleleri Başlatan ve başarının temellerini oluşturan Sayın Bakanımız Berat ALBAYRAK’a ve Milletinin ve Mazlumların duasını boynuna hamail yapmış olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a teşekkür ediyoruz.

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı Adına Başkan
Av. İsrafil KAHRAMAN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?