Demirözü Belediyemize Tablet Yardımı Yaptık

Bayburt Demirözü Belediyemizde ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere 20 adet tablet bağışı yapıldı.

Pandemi dolayısıyla uzaktan eğitime geçilmesinin ardından en fazla ihtiyaç duyulan şey çocuklarımın internet bağlantısı yapıp çevrimiçi eğitimlere katılacakları tabletlerdir. Bu nedenden dolayı bize taleplerini ileten Demirözü Belediye Başkanı Sayın Arslan GÜRER beyefendinin talepleri doğrultusunda ilçemizde ikamet eden ve ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere 20 adet tablet bağışı yapılmıştır.

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı olarak, gençlerimizin eğitimlerinde onlara tüm desteğimizi vereceğimizi, her daim onların yanında olacağımızı ifade ediyoruz. Öğrencilerimize dağıtılacak tabletleri bağışlayan değerli yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederim. Bağış yapılan tabletlerin ulaştırılmasında destek ve emekleri geçen Vakıf Müdürümüz Mahmut CİLARA ve Bayburt Vakfı temsilcimiz ve iş adamımız Sayın Kenan AKTÜRK beyefendiye teşekkürlerimi iletiyorum. Demirözü’müze ve çocuklarımıza hayırlı olsun.

Bayburt Vakfı Başkanı
Av. İsrafil Kahraman

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?