Bayburt Vakfı Makale Yarışması İkincisi

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında evinde kalan hemşehrilerimizin, moral ve motivasyonlarını üst seviyelere çıkarmak, kaygı ve endişe düzeylerini azaltmak, hemşehrilerimiz arasındaki dayanışmayı diri tutmak, salgınla mücadelede toplumsal duyarlılığın artmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen; “Kur’an ve Sünnet Işığında Salgın Hastalıklar ve Dünyanın Geleceği”, “Büyük Salgınlar Öncesi ve Sonrası Dünyada Meydana Gelen Değişiklikler”, “Türkiye Yarınlara Nereden, Nasıl Bakmalı?” konulu yarışmamız sonuçlanmıştır.

Kazananlar arasında ikincisi olarak 6000,00 TL ödüle layık görülen isim “Salgın Hastalıklar ve Etkileri” isimli makalesi ile Şule AKDENİZ olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?