BAYBURT ÖĞRETMEN EVİNE ÜYEMİZ GÖKHAN ZEYBEK’TEN DESTEK

Bayburt Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Mimar Gökhan Zeybek tarafından öğretmen evine İstanbul’dan temin edilerek gönderilen banyo fayansı, lavabo, duş gibi malzemelerin öğretmen evinin yenilenmesinde kullanılmasına başlanıldı. İlk etapta mutfak kısmında yeni bir fırın,  duvar ve yerler seramik yapılarak modern mutfak haline getirildi. Çalışmalara ortak tuvalet ve banyoların yenilenmesi ile devam ediliyor.

Konu ile ilgili olarak Bayburt Öğretmen Evi Müdürü Talat Başgül ’de yaptığı açıklamada;  “Öğretmen Evimizin  daha güzel ve daha kaliteli hizmet vermesi  hiç kuşkusuz bakımlı olmasına bağlıdır. Bayburt Öğretmen Evi yönetimi olarak başlattığımız Öğretmen Evimizin bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bizleri yalnız bırakmayarak  yaklaşık  40.000YTL. değerinde malzeme desteğinde bulunan Gökhan Zeybek ‘e teşekkür ediyorum. Çok yerinde ve çok anlamlı olan bu yardım  ve destek için kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olsun.”dedi.   BAYBURT/Bahattin Odabaşı.