Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı Yönetimi’nden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. İsrafil Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın eğitime yaptığı katkılardan ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. İsrafil Kahraman ayrıca Başkan Hasan Can’ın Bayburt’taki öksüz ve yetim 500 öğrenci adına gönderdiği kırtasiye malzemeleri için teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı Yönetimi’ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek eğitim alanındaki çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Gerçekleşen ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur da bulundu.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?