Başkanımızın değerli Bayburtlulara kısa bir açıklaması…

Değerli Hemşehrim ;

Sitemize ulaştığınıza göre bizi takip edip ve izliyorsunuzdur. Bildiğiniz gibi BAYBURT EĞİTİM KÜLTÜR VE HİZMET VAKFI 1996’da ilk kuruluş kongresini yaparak göreve başlamıştır.

Hedefi;tüm Bayburtlu hemşehrilerini, Bayburt ‘u sevenleri aynı ülkü ve ideal uğrunda, Vakfa üye olsun veya olmasın, sevinçte, kıvançta. keder ve tasada birleştirmek ve bir kalp gibi aynı ritimde beraberliği sağlamaktır.

Vakfımız;Kurucu Başkanı Suat Müftüoğlu, Alper Yazoğlu, Kurban Yazoğlu, Şahap Kavcıoğlu(başkanımız milet vekili seçildiğinden),Lokman Saraç başkanlar ve yönetimlerindeki üyelerle çok sayıda ve çok önemli görevler başarmışlardır. Buradan emeği geçen başkanlarımıza ve tüm üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Vakfımız; 27 Mart 2016 tarihinde 11’ci olağan genel kurulunu yapmış, Vakıf, organlarını secmiş ve görevlendirmiştir.

Değerli hemşehrim bizler Vakfımızın kuruluş günündeki gayelerini gerçekleştirmek için, ben demeden, biz diyen, bir anlayışla görev yapacağız.

Diğer bir deyişle ilk günkü ruh ve heyecanla tüm hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Bir Danışma Kurulu,bir Kültür Komisyonu,bir Burs Komisyonu,bir Sağlık Komisyonu, kurup, isimlerinide sitemizde yayınlayarak, hep birlikte hizmetinizde olacağız. Bayburt’la ilgili tüm STK larla, Üniversitemiz rektörlüğü, Bayburt Belediyemiz ve Valiliğimiz le irtibat ve dayanışma içerisinde olacağız. Sizlerin bizlere vereceğiniz her türlü görüş ve temenilerinizi,tenkitlerinizi, değerlendireceğiz. Maddi ve Manevi desteklerinizi esirgemeyeceğinizi, daima yanımızda yer alacağınıza inanıyoruz.

Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve üyelerimiz adına,Selam,Saygı ve Hürmetlerimle…

Vakıf Başkanı : Dr. Nusret PARILDAR