BURS BAŞVURUSU

2018-2019 öğretim dönemi burs başvuru formu 1eylül 15 eylül 2018 tarihleri arasında vakfımızca kabul edilecektir.

Bayburt Vakfının Yeni Başkanı İsrafil Kahraman oldu.

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı 12.olağan genel kurulu ilk olarak divan heyeti seçildi.Divan Başkanlığına Yetkin Çavdar Divan üyeliklerine Fatih Yazoğlu ve Ülkü Cem Mercimek seçildi. 12.olağan Genel kurul şehitlerimize saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfına 21 yeni üye kaydedildi ve oylandı.VKM Üyeliklerine 19 yeni isim seçildi .

Başkan Nusret Parıldarın Aday olmadığı 12. Genel kurulda,İki aday yarıştı. Fazlı Çakar ve İsrafil Kahraman Başkanlık için aday oldular.Oylama sonucunda İsrafil Kahraman Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfının yeni Başkanı Seçildi. Başkan ,Yönetim ve denetleme kurulu seçimlerinin ardından Vakıf yönetimi şu kişilerden oluştu.

İsrafil Kahraman

Başkan Vekili